Delta – Folii pentru acoperis


DELTA – o alegere usoara in toate domeniile. Standarde inalte cu o traditie indelungata in industria constructiilor. Descopera proprietatile produselor, domeniile de aplicare, functionalitatile si modul de lucru.

Pentru confortul dvs, nu exista alta solutie sigura: izolatia termica trebuie sa fie eficient protejata impotriva vaporilor si a tuturor factorilor care o pot afecta. Folosind sistemele de acoperis DELTA acoperiti toata structura acoperisului, pe intreaga durata de viata a acestuia!

Asupra acoperisului actioneaza o serie de factori, atat externi (vant, zgomot, ploaie, expunere UV), cat si interni (vapori de apa, variatii de temperatura). Din aceste cauze, etanseitatea acoperisului si a fatadelor este hotaratoare pentru stabilirea confortului interior. Un acoperis etans limiteaza riscul aparitiei condensului, imbunatateste eficienta termoizolatiei si se fac semnificative economii de energie, optimizeaza functionarea dispozitivelor de ventilare.

Se impune asadar protejarea cat mai eficienta a acoperisului, in special a termoizolatiei. In acest scop exista doua mari categorii de membrane care asigura eficienta indelungata a termoizolatiei:

–          spre interior se foloseste o bariera de vapori

–          spre exterior, o folie anticondens.

clip_image003

 

Bariera de vapori are rolul de a impiedica circulatia aerului din interior spre exterior si limiteaza cantitatea de vapori transportata spre exterior.

 

 

clip_image002

 

Folia anticondens permite vaporilor ajunsi in stratul de termoizolatie sa iasa cat mai rapid spre exterior si impiedica formarea condensului care ar afecta termoizolatia. Totodata impiedica patrunderea condensului, ce se poate forma sub invelitoare, in stratul de termoizolatie.

Afla mai multe despre foliile anticondens Delta