Delta – Protectii fundatii


Produse de mare performanta care mentin subsolurile si pivnitele uscate un timp indelungat. Inovative si testate, produsele DELTA acopera o gama larga si impun standarde pentru protejarea fundatiilor si mentinerea peretilor din pivnite si subsoluri in stare uscata.

Motivul principal pentru deteriorarea elementelor constructive care vin in contact cu pamantul il constituie aprecierea gresita a incarcarii cu apa si din acest motiv alegerea gresita a masurilor de protectie. O drenare eficienta, dupa studierea conditiilor solului, poate impiedica incarcarea datorata apei de infiltratie ceea ce simplifica si eficientizeaza hidroizolarea.

Protectia constructiei impotriva umiditatii poate fi rezolvata usor daca proiectantii si executantii recurg la o solutie de sistem care sa respecte normele de siguranta in vigoare, fie ca este vorba de fundatiile cladirilor, de subsoluri locuite, de garaje subterane sau tuneluri de mari dimensiuni.

Membrane pentru protectie si drenaj + datorita crampoanelor au o capacitate de drenaj care depaseste in unele cazuri normele europene, dar asigura in felul acesta o siguranta suplimentara.

Membranele de intrerupere a capilaritatii. Barierele de umiditate pentru zidarie sunt membrane pozate pe orizontala care sigileaza zona de trecere de la fundatie la zidarie si au rolul de a opri patrunderea umezelii ascendente din fundatie in perete.

Hidroizolatia DELTA asigura o protectie imediata cu efect de durata. O hidroizolare eficienta trebuie sa aiba efect imediat, sa asigure o protectie sigura si permanenta. Gama de produse DELTA pentru etansare si izolare indeplineste toate aceste cerinte, la inalte standarde.

Afla mai multe despre memebranele pentru fundatii Delta