Sisteme de jgheaburi si burlane Novatik


Novatik Ronda

Este un sistem semirotund de jgheaburi si burlane, destinat proprietarilor care isi doresc un sistem pluvial cu aspect discret, traditional, care sa ofere valoare intregii case. Prin forma semicirculara si o gama variata de culori in tonuri naturale, sistemul Novatik Ronda este ideal pentru orice tip de arhitectura, fara a incarca fatada casei.

Novatik Quadra

Este un sistem rectangular de jgheaburi si burlane destinat proprietarilor care isi doresc o alternativa moderna in fata sistemelor circulare, traditionale. Elementele sistemului sunt confectionate din otel de inalta calitate, stratul de protectie Pural oferind garantia culorii pentru o perioada indelungata. Culorile clasice se potrivesc oricarei arhitecturi.

Novatik Prima

Final Distribution pune la dispozitia partenerilor sai materie prima de cea mai inalta calitate pentru sistemele pluviale, sub forma de role, avand dimensiunile corespunzatoare utilajelor de productie. In vederea optimizarii procesului de productie si pentru reducerea costurilor, stratul de protectie Colofer® are culori diferite pentru cele doua fete ale foliei.

Novatik Plus

Pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor partenerilor Final Distribution, Novatik Plus pune la dispozitia acestora un sistem complet de unelte si accesorii pentru sistemele pluviale, menit sa faciliteze si sa eficientizeze montarea jgheaburilor si a burlanelor. Montate corect, cu unelte si accesorii potrivite, beneficiile sistemelor de jgheaburi si burlane sunt maxime.