Noi PROMOȚII la acoperiș din țiglă metalică Novatik – minimal, robust și cu personalitate!

Profită de ofertele toamnei la țigla metalică Novatik aflată în promoție la distribuitorii din orașul tău!

Completează formularul și un distribuitor Final Distribution te va contacta cât de curând!


Oferă-i casei tale un acoperiș din țiglă metalică Novatik, acum în PROMOȚIE prin rețeaua de distribuitori!


Pentru fiecare mp de țiglă metalică Novatik cumpărat, primești GRATUIT 1 mp de folie anticondens Delta DORFOL*.

*Promoția se desfășoară în perioada 1 noiembrie – 3 decembrie 2018 și este valabilă doar în sistem de acoperiș complet (profile țiglă Novatik aflate în promoție, accesorii acoperiș Novatik, folie anticondens Delta DORFOL și sistem de drenaj Novatik), pentru o suprafață a învelitorii de cel putin 75 de mp.

Conferă-i casei tale un aspect deosebit, cu țigla metalică Novatik!

Beneficiază de avantajele unui acoperiș din țiglă metalică Novatik!

Novatik mizează pe calitate pentru longevitatea casei tale în detrimentul unui acoperiș ieftin. Chiar dacă țigla Novatik nu este o țiglă metalică ieftină, poți ajunge să faci economii substanțiale, investind în calitatea ce-ți garantează ani întregi de siguranță și durabilitate.

Țigla metalică Novatik beneficiază de un design special conceput pentru a recrea aspectul clasic al unui acoperiș din țiglă tradițională.

Fie că alegi Slate Mat sau Wood Mat, de fiecare dată cand alegi țigla metalică Novatik pentru reparații acoperiș, te bucuri de avantajele unui acoperiș cu aspect deosebit.

Modelul simetric al modulelor de țiglă Novatik permite suprapunerea acestora în ambele sensuri, ceea ce înseamnă un montaj mult mai ușor.

Fixarea prin cuie sau șuruburi în planul acoperișului și suprapunerile perfecte oferă oricărui acoperiș din țiglă Novatik rezistență sporită în condiții extreme.

Dacă ai în plan o renovare de acoperiș, află că un acoperiș din țiglă metalică Novatik conferă mai multă siguranță și costuri mai mici la structura casei, datorită greutății sale reduse.

Materialele folosite la fabricarea profilelor de țiglă metalică Novatik asigură rezistență sporită la coroziune și performanțe superioare în diferite climate a acestui sistem de acoperiș.

INDIFERENT DE VREME :) NU ÎȚI FACE GRIJI, ESTE UN ACOPERIȘ din țiglă metalică GERARD!

Grăbește-te să prinzi oferta toamnei la țigla metalică cu acoperire de piatră naturală Gerard, de la cel mai apropiat distribuitor din orașul tău!

Completează formularul și un distribuitor Final Distribution te va contacta cât de curând!


Alege-i căminului tău un acoperiș din țigla metalică Gerard, aflată în promoție la distribuitorii din orașul tău!


Pentru fiecare mp de țiglă metalică Gerard cumpărat, primești GRATUIT 1 mp de folie anticondens Delta NEO Vent*.

*Promoția se desfășoară în perioada 1 noiembrie – 3 decembrie 2018 și este valabilă doar în sistem de acoperiș complet (profile țiglă Gerard aflate în promoție, accesorii acoperiș Gerard, folie anticondens Delta NEO Vent și sistem de drenaj Novatik), pentru o suprafață a învelitorii de cel putin 75 de mp.

Descoperă avantajele unui acoperiș din țiglă metalică Gerard!

Gerard – un acoperiș din țiglă metalică premium, pe care ți-l poți permite! Deși nu este o țiglă metalică ieftină, țigla Gerard este cu certitudine una dintre cele mai sigure și longevive; spre deosebire de un acoperiș ieftin, Gerard poate prelungi durata de viață a căminului tău.

Acoperișurile cele mai puțin afectate de cutremure, ce-ți conferă un plus de siguranță, sunt cele realizate din materiale ușoare, așa cum este cazul oricărui acoperiș din țiglă metalică Gerard.

După o renovare acoperiș marca Gerard, ai parte de mai multă siguranță în condiții climatice extreme! Sistemul unic de fixare al modulelor de țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală Gerard reduce șansele ca acoperișul să fie smuls de vânt.

Dacă intenționezi să efectuezi reparații acoperiș, află că durabilitatea și calitatea profilelor de țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală Gerard se reflectă în garanția de 50 de ani oferită in sistem pro-rată, indiferent de condițiile de mediu.

Un acoperiș realizat din țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală Gerard îți conferă siguranță; în conditii extreme, acesta nu suferă degradari nici la nivelul stratului de piatră, nici la nivelul substratului.

Cu țigla Gerard te bucuri de siguranța unui acoperiș neinflamabil, testat în condiții riguroase. Un acoperiș din țiglă metalică Gerard este ușor, rezistent și perfect fixat, astfel încât riscul prăbușirii este complet eliminat.

Zgomotul ploii și zgomotele exterioare nu îți vor mai tulbura somnul și odihna. În comparație cu alte învelitori, datorită acoperirii cu piatră naturală, acoperișul realizat cu țigla metalică Gerard îți oferă liniște.