Tigla metalica Gerard Classic


Iti plac liniile drepte, simple si clare?

La Final Distribution intampinam anotimpul PROMOTIILOR la tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard Classic! Culori aflate in promotie: Charcoal, Chestnut, Redwood si Spanish Red.

Pentru fiecare mp de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard cumparat, primesti GRATUIT 1 mp de folie anticondens Delta NEO Vent.*

*Promotia se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 3 decembrie 2018 si este valabila doar in sistem de acoperis complet (profile tigla Gerard aflate in promotie, accesorii acoperis Gerard, folie anticondens Delta NEO Vent si sistem de drenaj Novatik), pentru o suprafata a invelitorii de cel putin 75 de mp.

Atunci trebuie sa alegi tigla metalica Gerard Classic. Tigla metalica Gerard Classic rezista mai mult datorita acoperirii de piatra naturala si confera siguranta pentru acoperis in orice conditii climatice.

Tigla metalica Gerard Classic rezista mai mult datorita acoperirii de piatra naturala si confera siguranta in orice conditii climatice. Profilul pentru acoperis Gerard Classic se potriveste oricarui stil arhitectural, asigurand o personalitate aparte atat proiectelor rezidentiale cat si celor comerciale. Gama de tigla metalica Gerard Classic este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage.

In profilul tiglei metalice Gerard Classic se regasesc calitatea si excelenta traditiei vechilor mestesugari, inspirand astazi arhitecti si designeri de top. Prin simplitatea sa se potriveste oricarui acoperis cu modele geometrice mai mult sau mai putin pronuntate. profilul sau special ajuta la colectarea eficienta a apei de ploaie.

Culori disponibile:
redwood
chestnut
spanish red
sapphire
pepper
charcoal
cedar
forest green
ashwood
sage
tuscany
rosso
 

Afla mai multe despre tigla metalica Gerard Classic