Tigla metalica Gerard Heritage


Iti doresti un acoperis elegant si durabil?

La Final Distribution intampinam anotimpul PROMOTIILOR la tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard Heritage, culoare Chestnut!

Pentru fiecare mp de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard cumparat, primesti GRATUIT 1 mp de folie anticondens Delta NEO Vent.*

*Promotia se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 3 decembrie 2018 si este valabila doar in sistem de acoperis complet (profile tigla Gerard aflate in promotie, accesorii acoperis Gerard, folie anticondens Delta NEO Vent si sistem de drenaj Novatik), pentru o suprafata a invelitorii de cel putin 75 de mp.

Alege tigla metalica Gerard Heritage, care imbina profilul clasic al tiglei traditionale cu durabilitatea si greutatea redusa a tiglei metalice.Acoperirea cu piatra confera tiglei metalice Gerard Heritage un aspect deosebit, iar gama larga de culori o face potrivita pentru orice fel de acoperis. 

Tehnologia moderna combinata cu valorile mostenite de la o generatie la alta au dus la crearea unui acoperis din tigla metalica cu aspect traditional, deosebit de durabil. Avantajele suprapunerii tiglelor metalice Gerard Heritage si fixarea lor pe orizontala permit ca alegerea arhitectilor sa fie extrem de simpla atunci cand sunt luate in considerare locatii expuse.

Culori disponibile:
redwood
chestnut
spanish red
sapphire
charcoal
cedar
forest green
ashwood
sage
rosso
 

Afla mai multe despre tigla metalica Gerard Heritage