Tigla metalica Gerard Milano


Visezi la arhitectura mediteraneana?

La Final Distribution intampinam anotimpul PROMOTIILOR la tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard Milano! Culori aflate in promotie: Charcoal, Chestnut si Rosso.

Pentru fiecare mp de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard cumparat, primesti GRATUIT 1 mp de folie anticondens Delta NEO Vent.*

*Promotia se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 3 decembrie 2018 si este valabila doar in sistem de acoperis complet (profile tigla Gerard aflate in promotie, accesorii acoperis Gerard, folie anticondens Delta NEO Vent si sistem de drenaj Novatik), pentru o suprafata a invelitorii de cel putin 75 de mp.

Curbele fine ale profilului de tigla metalica Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene pentru acoperis, dar este potrivit si pentru proiecte atipice. Finisajul texturat si modelul traditional sunt apreciate în proiectele care incorporeaza materiale naturale pe fatade (piatra, lemn), rezultând în final camine pline de caracter utilizand tigla metalica de cea mai buna calitate.

Culori disponibile:
redwood
chestnut
charcoal
rosso
antico
 

Afla mai multe despre tigla metalica Gerard Milano