Tigla metalica Gerard Shake


Vrei un acoperis traditional?

La Final Distribution intampinam anotimpul PROMOTIILOR la tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard Shake! Culori aflate in promotie: Charcoal, Chestnut si Deep Black.

Pentru fiecare mp de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard cumparat, primesti GRATUIT 1 mp de folie anticondens Delta NEO Vent.*

*Promotia se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 3 decembrie 2018 si este valabila doar in sistem de acoperis complet (profile tigla Gerard aflate in promotie, accesorii acoperis Gerard, folie anticondens Delta NEO Vent si sistem de drenaj Novatik), pentru o suprafata a invelitorii de cel putin 75 de mp.

Unul dintre materialele cele mai raspandite pentru acoperisurile traditionale este lemnul, iar un acoperis de sindrila are inca un stil aparte, foarte apreciat. Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul de tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake, dar cu beneficiul adus de materiale si tehnologii moderne si incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala. Tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake este disponibila in sase variante coloristice: Chestnut, Pepper, Charcoal, Cedar, Forest Green, Ashwood.

Culori disponibile:
chestnut
pepper
charcoal
cedar
forest green
ashwood
Deep black
 

Afla mai multe despre tigla metalica Gerard Shake