Tigla metalica Gerard Shingle


Iti doresti o invelitoare de neconfundat?

La Final Distribution intampinam anotimpul PROMOTIILOR la tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard Shingle, culoare Eclipse!

Pentru fiecare mp de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard cumparat, primesti GRATUIT 1 mp de folie anticondens Delta NEO Vent.*

*Promotia se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 3 decembrie 2018 si este valabila doar in sistem de acoperis complet (profile tigla Gerard aflate in promotie, accesorii acoperis Gerard, folie anticondens Delta NEO Vent si sistem de drenaj Novatik), pentru o suprafata a invelitorii de cel putin 75 de mp.

Ardezia, material intalnit in vestul Europei, in Franta la acoperis dar si in spatiul german (Germania, Austria) in special pentru placarea fatadelor, a inspirat profilul Gerard Shingle. Particularitatea acestui profil de tigla metalica este ca permite instalarea si pe pereti verticali, ceea ce il face ideal pentru proiecte atipice.Tigla metalica Gerard Shingle a reprodus aspectul placilor de ardezie, folosind materialele si tehnologia din secolul XXI, innobiland aspectul invelitorii cu acoperirea specifica de piatra naturala. Si din punct de vedere coloristic, tigla metalica Gerard Shingle este un profil aparte.

Fiecare dintre cele patru variante de culoare prezinta cate doua tonuri: Bark(tonuri de maro), Eclipse (negru cu gri), Sunset (tonuri de rosu), Ravine (tonuri de verde).

Culori disponibile:
bark
ravine
eclipse
sunset
 

Afla mai multe despre tigla metalica Gerard Shingle