Tigla metalica Novatik Classic Avangarde


Tigla metalica Novatik Classic Avangarde este prima tigla metalica vopsita dupa profilare produsa pe teritoriul romanesc, urmand una dintre cele mai moderne linii de vopsire din Europa. Vopsirea in camp electrostatic este un procedeu inovator pe piata romaneasca si, datorita faptului ca stratul de vopsea este uniform, iar muchiile sunt protejate, protectia in fata coroziunii este marita.

Vopseaua folosita in timpul acestui procedeu este foarte rezistenta la faltuire, oferind etanseitate sporita intregului acoperis. Mai mult decat atat, aceasta este creata in conformitate cu standardele internationale Qualicoat, clasa 2, este ultradurabila si rezistenta la impact si la ultraviolete, antistatica si impermeabila. De asemenea, vopseaua este eco-friendly.

 

Culorile tiglei metalice Novatik Classic Avangarde

Glossy Black (RAL 9005)

Glossy Brown (RAL 8017)

Glossy Red (RAL 3005)

 

Avantajele unui sistem modern

Sistemul Novatik, produs in Romania, se distinge prin cateva particularitati avantajoase care il fac perfect atat pentru constructii moderne, cat si pentru renovari.

Profil distinct – designul tiglei Novatik concentreaza aspectul tiglei ceramice, intr-o forma originala, iar dimensiunile au fost special concepute pentru a oferi o serie de avantaje precum:

  • depozitare si manipulare facile
  • depozitarea intr-un spatiu redus
  • transportul cu mijloace de transport de gabarit redus, chiar si in oras
  • diminuarea pierderilor tehnologice mai ales la acoperisurile cu arhitectura complexa

Greutate redusa – designul, alaturi de greutatea redusa a tiglei metalice Novatik, garanteaza o buna functionare a acoperisului. Daca vei tine cont de acest aspect inca din stadiul de proiect, vei realiza economii substantiale la structura de rezistenta si la sarpanta.

Sistem de fixare solid – avand in vedere ca fixarea modulelor de tigla se realizeaza prin cuie sau suruburi in planul acoperisului, detaliile de montaj sunt sigure si nu necesita multe accesorii, sistemul de invelitori Novatik este unul dintre cele mai sigure de pe piata.

Montaj facil – modelul simetric permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga) cee ce inseamna ca timpul de instalare este redus semnificativ.

 

Garantie – Novatik Classic Avangarde

Tigla metalica Novatik Classic Avangarde este produsa din otel protejat cu AlZn de 185 g/mp. Aluminiul actioneaza precum o bariera, in timp ce zincul ofera o protectie ridicata impotriva coroziunii. In conditiile unui montaj corect, oferim 15 ani garantie estetica si 25 de ani garantie tehnica.

garantie_avangarde

Tigla metalica Novatik Classic Avangarde – Accesorii

Modul Novatik Classic Avangarde

Modul Novatik Avangarde

Coama

Dolie

Coama Novatik Avangarde Dolie Novatik Avangarde

Sort de streasina

Pazie

Sort de streasina Novatik Avangarde Pazie Novatik Avangarde

Sort picurator

Parazapezi

Sort picurator Novatik Avangarde Parazapezi Novatik Avangarde

Ventilatie de camp

Ventilatie sanitara

Ventilatie camp Novatik Avangarde Ventilatie sanitara Novatik Avangarde

Afla mai multe despre tigla metalica Novatik Classic Avangarde