Tigla metalica Novatik Classic Practik


Tigla metalica Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa pe teritoriul romanesc. Aceasta este produsa in concordanta cu Directiva 89/106/CEE cu privire la apropierea actelor cu putere de lege si a celor administrative ale statelor membre, in legatura cu materialele de constructii.

Incepand cu luna iulie 2012, tigla metalica Novatik a fost inregistrata de Final Distribution la OSIM.

Ţiglele metalice Novatik Classic Practik sunt realizate din oțel cu acoperire Colofer® Classic – marcă înregistrată a VoestAlpine – protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp şi au grosimea nominala de 0,45 mm. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

Avantajele unui sistem modern

Sistemul Novatik, primul de acest tip produs pe teritoriul romanesc, prezinta numeroase avantaje care il transforma in solutia ideala atat pentru constructii moderne, cat si pentru renovari. Printre avantaje se numara:

Profil distinct. Designul tiglei metalice Novatik imbina aspectul tiglelor traditionale, cu rezistenta oferita de materialele si tehnologiile moderne, intr-o forma deosebita. Dimensiunile au fost stabilite pentru a oferi la randul lor o serie de avantaje, precum:

  • depozitare si manipulare facila
  • reducerea spatiului pentru depozitare
  • folosirea mijloacelor de transport de gabarit redus (acces facil in mediul urban)
  • diminuarea pierderilor tehnologice la acoperisuri complexe

Greutate redusa. Designul si greutatea redusa a tiglelor garanteaza o buna functionare a acoperisului iar siguranta este garantata. Se pot face economii importante la structura de rezistenta a casei si la sarpanta daca se va tine cont de acest aspect.

Sistem de fixare solid. Modulele de tigla se fixeaza prin cuie sau suruburi in planul acoperisului, fixarea modulelor fiind usoara si sigura, mai ales ca nu necesita accesorii numeroase. Datorita sistemul de fixare in planul acoperisului si suprapunerilor perfecte ale modulelor, acoperisul Novatik este considerat unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata.

Montaj facil. Datorita modelului simetric care permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (fie de la stanga la dreapta, fie de la dreapta la stanga) timpul de instalare se reduce semnificativ.

 

Tigla metalica Novatik Classic Practik – Accesorii

Novatik ofera o gama larga de accesorii dedicate acoperisurilor: ventilatii sanitare, ventilatii de camp, parazapezi, grile de ventilatie. Aspectul estetic al acoperisului, precum si ventilarea corecta si etanseitatea sunt asigurate de utilizarea corecta a accesoriilor.

Coama

Dolie

coama dolie

Pazie

Racord perete

pazie racord perete

Sort picurator

Sort streasina

sort picurator
Tigla metalica Novatik Classic Practik – Garantie

Datorita acoperirii ZnMg de care se bucura tigla metalica Novatik Classic Practik, rezistenta la coroziune este superioara fata de cea a otelului galvanizat in diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect, oferim 10 ani garantie estetica si 15 ani garantie tehnica. Astfel te poti bucura de un acoperis solid, sigur si cu un aspect deosebit pentru o perioada indelungata.

659x757_15_ani

Afla mai multe despre prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania