TIGLA METALICA NOVATIK WOOD


591x236

 
Novatik Wood – Performanta indelungata Frumusetea naturala a acoperisului din sindrila este recreata cu noul profil Novatik Wood, pastrand toate avantajele unui acoperis metalic (rezistenta sporita la coroziune, acoperis solid si durabil, greutate redusa). Spre deosebire de sindrilele traditionale din lemn, care trebuie intretinute sau inlocuite, modulele de tigla metalica Novatik Wood nu vor avea nevoie de interventii ulterioare.
Sindrila metalica Novatik Wood este realizata din otel, protejat de un strat de ZnMg 120 g/mp si acoperire Colofer® Mat rugos – 35 microni, cu protectie de lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.

Avantaje
  • Aspect natural de sindrila
  • Finisaj impecabil
  • Montaj rapid si sigur
  • Sistem durabil si usor
  • Intretinere redusa
  • Reciclabil 100%
  • Modelul este simetric si permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga)
  • Rezistenta la impact, la viteze mari ale vantului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni si la incarcarile cu zapada

Fiecare modul Novatik Wood este realizat printr-o tehnologie moderna de presare a otelului, obtinand o sindrila metalica cu nervuri pronuntate, ce imprima aspectul de neconfundat al sindrilei de lemn. Fixarea modulelor se face prin cuie sau suruburi, in planul acoperisului, cu o densitate de minim 8 bucati/mp.

Culori disponibile:
Brown Mat
(Corespondent RAL 8017)
Brown
(Corespondent RAL 8019)
Black Mat
(Corespondent RAL 9005)

 

Sistemul Novatik Wood – Accesorii

Sistemul Novatik Wood beneficiaza de o gama completa de accesorii, ce vin sa asigure un montaj corect al acoperisului: coama rotunda, dolie, pazie, sort streasina, sort picurator, element racord, cos aerisire si ventilare, parazapezi si sfartecatoare de zapada.

Coama

Dolie

coama dolie

Element de racord

Pazie

racord pazie

Sort picurator

Element de ventilatie si protectie impotriva pasarilor

picurator fara plasa plasa

Parazapezi

Sfartecatoare de zapada

parazapezi_brick sfartecatoare

Sort de streasina

sort

 

Garantie – Novatik Wood

Protectia oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performante superioare fata de otelul galvanizat in diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect, oferim 15 ani garantie estetica si 25 de ani garantie tehnica.

Afla mai multe despre tigla metalica Novatik Wood