Despre tigla metalica


Iti construiesti o casa sau o renovezi pe cea veche? Iti construiesti sediul pentru o firma sau poate pur si simplu te-ai saturat sa iti mai ploua pe casa scarii?

Novatik vine in sprijinul tau cu cea mai buna solutie, tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, ce se bucura de o traditie de peste 50 de ani.

Novatik va ofera una din cele mai bune tigle metalice de pe piata, ce imbina rezistenta cu eficienta, conlucrand perfect, pentru ca fiecare cladire ce utilizeaza acest sistem de acoperire sa-si prelungeasca durata de viata.

Puteti opta fie pentru tigla metalica Gerard, creata in Noua Zeelanda si importata de compania Novatik sau puteti opta pentru tigla metalica Novatik, produs realizat de Novatik.

Cum sa faci economie cu o tigla metalica de calitate?

hr
Intr-adevar tigla metalica importata si produsa de Novatik nu este cea mai ieftina de pe piata, dar cu certitudine este una din cele mai sigure si mai longevive. Drept dovada sta garantia ce poate ajunge pana la 50 de ani. Cu siguranta o cladire presupune o investitie foarte mare, dar suntem convinsi ca un acoperis bun, ii poate prelungi durata de viata si totodata o poate salva de la un posibil dezastru.
Investeste azi, ca sa fii linistit maine!

De ce sa alegi Novatik?

hr
Compania Novatik este lider recunoscut pe piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra si isi propune sa ofere solutii si sisteme complete pentru a raspunde nevoilor fiecarui utilizator. Calitatea si inovatia sunt imbinate cu flexibilitatea si promptitudinea, pentru ca fiecare client să beneficieze de tot ce este mai bun. Zilnic operatorii Novatik va stau la dispozitie cu sfaturi pentru a alege ce este mai bun pentru locuinta voastra.

Tigla metalica Gerard

hr
tile_classic_130Tigla metalica Gerard Classic
Profilul Gerard Classic rezista mult mai mult datorita acoperirii de piatra naturala si ofera o siguranta sporita in orice conditii climatice. Liniile drepte, simple si clare fac ca acest profil sa se potriveasca oricarui stil arhitectural , asigurand o personalitate aparte.
tile_heritage_130Tigla metalica Gerard Heritage
Tehnologie moderna combinata cu valori mostenite de la o generatie la alta au dus la crearea unui profil de tigla metalica cu aspect traditional , dar foarte durabil.
tile_milano_130Tigla metalica Gerard Milano
Profilul Gerard Milano este potrivit pentru structuri arhitecturale mediteraneene dar si pentru proiecte atipice.Modelul traditional din curbe fine este perfect pentru proiecte ce incorporeaza materiale naturale pe fatada (piatra, lemn).
tile_shake_130Tigla metalica Gerard Shake
Profilul Gerard Shake are un aspect natural, traditional dar cu beneficiul adus de materiale si tehnologii moderne si incorporand o instalare usoara si acoperire cu piatra natura. Profilul Gerard Shake este disponibil in sase variante de culori.
tile_shingle_130Tigla metalica Gerard Shingle
Tigla Gerard Shingle a luat nastere datorita ardeziei, un material folosit pentru acoperis, intalnit in vestul Europei, in Franta, dar si Germania, Austria. O particularitate aparte pentru acest profil de tigla metalica este ca permite instalarea si pe pereti verticali.
tile_diamant_130Tigla metalica Gerard Diamant
Profilul Gerard Diamant este inspirat de unul din cele mai rezistete materiale din lume si este produs de inventatorul tiglei metalice cu acoperire de piatra. Tigla Gerard Diamant va rezista o perioada mare timp, protejandu-va pe dumneavoastra si generatiile viitoare.

Beneficiile tiglei Gerard:

hr
 • ofera rezistenta crescuta la vant si furtuni(acoperisul suporta vantul cu viteza de pana la 160km/h, fara a fi afectat în vreun fel)
 • tigla este acoperita cu piatră naturala dupa presarea profilului, ceea ce impiedica aparitia microfisurilor
 • tigla metalica Gerard este de 7 ori mai usoara decat tigla traditionala, beneficiu ce duce la scaderea costurilor pentru structura de rezistenta a cladirii, iar prin faptul ca dispune si de un sistem unic de fixare, se asigura o rezistenta sporita în cazul unui cutremur
 • cel mai important beneficiu este ca aveti 50 de ani de garantie la această tigla metalica si asta datorita materialelor cu rezistenta mare la coroziune.
 • indiferent de greutatea iernii si de abundenta zapezii, acoperisurile Gerard rezista fara nici un fel de probleme. Nu se degradeaza nici la nivelul stratului de piatra si nici in cazul substratului de Zincalume. Nici bucatile de grindina de 30mm nu afecteaza tigla, prin urmare puteti sa va adapostiti linistiti in cazul in care se declanseaza un astfel de fenomen meteorologic
 • testele riguroase atesta faptul ca substratul de oţel refractor si acoperirea de piatra impiedica extinderea focului in cazul unui incendiu, si implicit reduce riscul prabusirii acoperisului.
 • faptul ca tigla metalica dispune de granule de piatra la suprafata, se asigura si izolarea fonica

Tigla metalica Novatik

hr
tile_matt_130Tigla metalica Novatik Matt

Novatik Matt este prima tigla metalica in panouri mici produsa pe teritoriul romanesc. Este confectionata din otel stabil si rezistent, acoperirea Colofer® – marca inregistrata VoestAlpine, asigurand o mai mare protectie impotriva coroziunii.

tile_avangarde_130Tigla metalica Novatik Avangarde

Novatik Avangarde este prima tigla metalica vopsita in camp electrostatic dupa profilare produsa pe teritoriul romanesc. Vopseaua ofera o rezistenta sporita in fata coroziunii. Stratul de vopsea uniform impiedica aparitia microfisurilor, ofera rezistenta la impact si la razele ultraviolete si impermeabilitate.

Beneficiile tiglei Novatik

hr
 • greutate redusa(5,14kg/mp) ce duce la scaderea costurilor pentru structura de rezistenta
 • sistemul de fixare face ca acoperisul Novatik sa fie unul din cele mai sigure de pe piata la ora actuala
 • tiglele sunt realizate din otel cu acoperirea Colofer
 • garantia de 30 de ani oferita de Novatik va asigura de calitatea si durabilitatea produsului