Tigla metalica Novatik Classic


Classic Practik

Ţiglele metalice Novatik Practik sunt realizate din oțel cu acoperire Colofer® Classic – marcă înregistrată a VoestAlpine – protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp şi au grosimea nominala de 0,45 mm. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

Classic
Mat

Este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Este confectionata din otel stabil si rezistent, cu acoperire Colofer®, asigurand o protectie sporita in fata coroziunii. Eleganta, armonia cromatica, greutatea redusa, sistemul de fixare solid si usurinta montarii o recomanda atat pentru constructiile noi, cat si pentru renovari.

Classic Avangarde

Este prima tigla metalica vopsita dupa profilare, printr-un procedeu inovator, produsa in Romania. Prin vopsirea in camp electrostatic se asigura o protectie ridicata in fata coroziunii, dar si in fata intemperiilor, a razelor ultraviolete, fiind in acelasi timp si rezistenta la impact. Este eco-friendly si se remarca prin culori vibrante si elegante.